Hlavní obsah
Článek

Bývalá manželka Charlieho Sheena Brooke Mueller je ještě problémovější než alkoholovými aférkami a sexuálním apetitem proslulý Sheen. Šestatřicetiletá občasná herečka, která lítá až po uši v drogách, absolvovala už na dvacítku léčení. Výsledky jsou však nejisté, a tak je možné, že definitivně přijde o čtyřletá dvojčata, která se Sheenem má.

Přitížit jí může i video, které nedávno přinesl server RadarOnline. Mueller na něm kouří crack. Natočil jej nejspíš letos v květnu u ní doma sám dealer, který nyní nahrávku prodal médiím. Nedlouho poté Brooke putovala na psychiatrii a další čtyřměsíční léčení. Brooke, která údajně na cracku ujíždí i čtyřikrát do týdne, už musela za kokain prošustrovat jmění. I na videu je slyšet, jak říká: „A kde je ten krystal? Dala jsem ti 1500 dolarů!“

Mueller se už snažila závislosti zbavit v Orange County a nyní v léčebně v Betty Ford Center. Podle blízkého zdroje si je vědoma, že by mohla o své chlapce Boba a Maxe definitivně přijít. Zatím je má v péči Sheenova předešlá manželka a kamarádka Mueller Denise Richards, jež má s hercem sama dvě dcery.

Reklama

Další články

Načítám