Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna dětských srdcí Dáda Patrasová (67) snad opravdu zastavila stárnutí. Když se jí podíváte na tvář bez vrásek, je to skoro neuvěřitelné. "Ale na botoxu jsem nikdy nebyla, podívejte, hýbu čelem a mimiku mám," řekla Super.cz Dáda, která vše přikládá genům.

Na rozdíl od tváře je ovšem posedlá postavou a snad není dieta, kterou by nevyzkoušela. „Teď moje doktorka objednala novou kúru z Ameriky, za tři měsíce po ní máte mít skvělou postavu a přitom se v jídel moc neomezujete," vyprávěla nadšeně.

Figuru má ovšem na svůj věk stejně záviděníhodnou. "To je podle toho, jak se obléknu. Třeba tohle sako miluju, zničili mi ho v čistírně, tak jsem si koupila stejné," svěřila Dáda, která překvapila svojí sukní s velkým anglickým nápisem Láska zepředu i zezadu. "Tu jsem si koupila v Americe," pochlubila se.

Patrasová dává dohromady úplně nový projekt pro děti. "Chtěla bych rozběhnout dětskou internetovou televizi, taková u nás ještě není," vysvětlila svůj podnikatelský záměr. Tímto by ráda oslovila i budoucí spolupracovníky a sponzory, zda by jí s televizí pro děti nepomohli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám