Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

VyVolení včera večer zažili další příšerný záchvat. A tentokrát nebyl v hlavní roli temperamentní Vladko, ale věčně uřvaná Romana, která po Zúčtování dostala doslova amok.

Tentokrát se Romany dotklo, že se Eva Feuereislová, která byla soutěžícími v Zúčtování vypalcována, údajně navezla do její rodiny včetně dcery.

Razantní Romana se s Evou dlouhodobě nesnese, a tak nikoho nepřekvapilo, když si to dámy vytmavily už ve Zúčtovaní, kde se vzájemně „opalcovaly“. Jejich nevraživost poté dosáhla vrcholu. Romanu chytil takový hysterák, až ji ostatní soutěžící, a to i ti, kteří jsou na její straně, vyhnali ven na terasu. Na šílený výlev dominantní Romany se podívejte ve videu.

Eva si už ve čtvrtek bude muset vybrat, s kým se utká v napínavém Duelu o přízeň diváků. Po včerejšku by se nikdo nedivil, kdyby si vybrala nenáviděnou Romanu. Ale kdoví, jakou taktiku nakonec Eva zvolí. Je možné, že si do Duelu nakonec vybere slabšího soupeře, u kterého bude mít jistější šanci na úspěch.

Reklama

Další články

Načítám