Hlavní obsah
Článek

Pondělní mejdan Ulice sice začínal poměrně v ospalém duchu, pak se ale herci pořádně rozparádili! Asi nejvýrazněji herečka Máša Málková (30), kterou platonicky miluje celá jedna generace mladých chlapců, jež donedávna každý týden rozpalovala v již zrušeném pořadu o počítačových hrách Game Page. Dívka, která hraje v Ulici Romanu Havlíčkovou, předvedla vášnivý tanec se seriálovým starostou Lumírem Nyklem (Václav Svoboda). Při něm ukázala nejen svá nádherná stehna, ale i kalhotky. Mrkněte do fotogalerie!

Seriál uvítal novou, v pořadí již devátou (!) sezónu ve velkém stylu. Na párty v jednom pražském parku si dali dostaveníčko především mladé tváře nekonečného sitcomu – a že jich bylo!

A protože už je venku sychravo, jako jednou z mála byla opravdu ženou se vším všudy právě Málková. Z očí jí sršela erotika, zatímco ostatní sličné dívky připomínaly zimomřivé myšky. Měla opravdu šik šaty, které všem vyrazily dech! Perfektně v nich vynikla její postava, o které se "pubošům" donedávna zdálo. A ta stehýnka!

A kdyby jen to! Při bujarém tanečku s Václavem Svobodou několikrát vystavila na odiv své černé kalhotky. Bývalá údajná milenka Lukáše Langmajera nožkami kopala tak divoko, že nešlo nevidět, jaké nosí spodní prádlo. Příště ještě vršek, Mášo, a bude to dokonalé!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám