Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) se s přítelem, hokejistou Zdeňkem Bahenským, přestěhovali do hotelu. Jejich byt se rekonstruuje, a tak obývají pokoj v centru Prahy. "Přestěhovali jsme se z bytu, protože u nás doma probíhá asi dva týdny rekonstrukce. Už jsme bydleli v pořádně zajímavých podmínkách, záchod nešel, splachovali jsme kýblem s vodou a už to bylo neúnosné. Teď už to nejde, dělají se podlahy, tak jsme už druhý den na hotelu. Zatím netušíme, jak dlouho tam budeme," řekla Super.cz Makarenko.

S Bahenským žije dva roky. Rodinu ani svatbu ale zatím neplánují. "To je otázka spíš na Zdeňka. Já asi znám odpověď, kterou bych mu řekla. Máme ale čas. Je pořád mladý, už rozvedený, mně bude 24 let. Chci ještě pořádně pracovat, vydělat, udělat zázemí a pak se zaměřit na rodinu," upřesnila modelka.

Makarenko se nedávno opět dostala do křížku s exmanželkou svého partnera Vlaďkou Erbovou (42). Kvůli vyjádřením Taťány o Vlaďce na sociální síti na ni Erbová prý podala trestní oznámení. "Na sociální síť jsem nic nepsala. Byla to soukromá konverzace s jednou osobou ve zprávě, je to listovní tajemství a ven se to dostat nemělo. Žádný dopis od policie mi domů nepřišel, je to ve fázi nula, víc k tomu nemám co říct," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám