Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako herečka působila rodačka z kanadského Québecu, známá jako Haji, až na dvě výjimky pouze mezi lety 1965 - 1978, ale i tak se dočkala životní role, která z ní pro mnohé muže udělala nezapomenutelný sexsymbol. Díky akčnímu thrilleru s prvky komedie od Russe Meyera 'Faster, Pussycat! Kill! Kill!' se z ní stala téměř kultovní postava. Haji, rozená jako Barbarella Catton, v pátek odešla na věčnost. Bylo jí 67 let.

Exoticky vypadající kráska se ještě jako teenagerka odstěhovala do Kalifornie, kde ji objevil v jednom ze strip barů režisér Meyer. Ten jí byl natolik očarován, že ji bez jakýchkoli dřívějších zkušeností obsadil do filmu Motor Psycho. Jako jeho múza se později nadále objevovala v jeho filmech.

O úmrtí herečky informovala mnohá média. Její přítelkyně a bývalá partnerka režiséra Meyera Francesca ‚Kitten‘ Natividad na její fanouškovskou stránku napsala: „Dnes jsem ztratila svou milovanou kamarádku Haji... Moc Tě miluji a velmi mi scházíš. Odpočívej v pokoji.“

Reklama

Další články

Načítám