Hlavní obsah
Článek

Dcera Světlany Nálepkové (63) Pepina, o níž jsme vás jako první informovali, že očekává narození svého prvního potomka, se bude brzy vdávat, protože její početná rodina uctívá tradice a Pepina chce, aby se dítě narodilo do oficiální rodiny.

S maminkou proto vyrazila do svatebního salonu, kde proběhla neodmyslitelná zkouška svatebních šatů.

„Není zcela jisté, zda to budou přímo tyto,“ svěřila se Pepina s tím, že chce, aby šaty byly pro jejího budoucího manžela překvapením, stejně jako prstýnky, jimiž stvrdí manželský svazek.

„Vzhledem k tomu, že jsme oba dost dominantní povahy, máme tendence si prosazovat své názory. Bohužel v prstýnkách se naše názory lišily. Nakonec manžel ustoupil a nechal výběr na mně, doufám, že až je uvidí, nepošle mě s nimi do háje,“ smála se budoucí maminka, jež se ale snažila trefit do mužova vkusu.

Josefína zatím nechce prozradit pohlaví dítěte. O jménech má ale jasno. „Když to bude kluk, bude nejspíš Michal po mém tatínkovi. Původně jsem si přála jméno Optimus Prime, ale to mi neprošlo,“ prozradila Josefína, jež by holčičku pojmenovala také velmi netradičně - Coco Bobi.

Na zkoušce šatů nesměla chybět ani máma Josefíny Světlana Nálepková, která také dolaďovala šaty na svatbu. „Původně jsem chtěla šaty, ale nakonec půjdu ve světlém kostýmku. Budu se trochu cítit nesvá, protože nosím jenom černou,“ míní herečka, která se svatby v kostele a následné svatební hostiny nemůže dočkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám