Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I když Iveta Bartošová (†48) nyní tvrdí, že si z dovolené se Zdeňkem Macurou (49) nic nepamatuje (asi je toto tvrzení výhodnější, než přiznat pravdu, že se jí chtělo k moři) a její staronový přítel Josef Rychtář (65) říká, že byla unesena a zavlečena do ciziny, Super.cz má jasný důkaz o tom, že to tak není! Poslechněte si audionahrávku s Ivetou Bartošovou, v které potvrzuje, že je na dovolené a že policejní pátrání nesmyslně vyvolal naštvaný Rychtář!

Nahrávku pořídil Macura krátce poté, co ukončil hovor s naším redaktorem. Ten mu sdělil pro něj do té doby novou informaci, že je nejen celostátně, ale i celosvětově hledanou osobou kvůli únosu Ivety Bartošové. „Dost mě to sebralo, měl jsem strach. A Ivetka se mě snažila utišit,“ tvrdí Macura, který si nahrávku pořídil jako obranu, kdyby na něj zpětně Bartošová chtěla – podobně jako před lety při údajném únosu Romanem Třískou – hodit, že s ním vážně šla nedobrovolně.

„To dělá Pepa. Máme právo bejt na dovo… dovolený. Do prčic!“ rozčiluje se znaveným hlasem Bartošová, která zneklidněného Macuru uklidňuje. „Tak přestaň. Nemusíš se bát,“ říká Iveta.

Takhle by se asi těžko chovala oběť únosu. Josef Rychtář tohle moc dobře ví, ale vyhovuje mu pozice muže, kterému násilně odebrali přítelkyni, než aby přiznal, že mu jen zkrátka nasadila parohy. Pokud ale policistům bude dál tvrdit cosi o únosu, mohl by být ve finále obviněn z křivého svědectví.

„Ivetu naštvalo, že proti nám poslal policii. Přiznám se, že v tu chvíli byla silnější než já. Pomohla mi z toho se dostat,“ dodal Macura s tím, že bývalé populární zpěvačce ani trochu neublížil a má tak svědomí čisté. Zpovídat ze svých skutků (údajného domácího násilí) by se podle něj měl spíš Josef Rychtář.

Reklama

Další články

Načítám