Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) vystavila své křivky v neuvěřitelném modelu. Oblečená do gumy pózovala fotografovi Vladimíru Štrossovi pro chystaný kalendář kliniky plastické chirurgie pro příští rok.

"Jsem modelka a profesionál. Je mi jedno, co mám na hlavě, co mi oblečou. Postavím se, a ať si se mnou dělají, co chtějí. Je to moje práce, za kterou mě platí," řekla Super.cz Verešová o focení v oblečku vyrobeném z gumy, který jí vybrala stylistka kalendáře Olo Křížová, která stojí například za Prague Fashion Weekendem, jehož je kreativní ředitelkou.

"Přišlo mi to ale jako dobrý nápad. Kalendář nás fotí šest bab a ateliérové fotky mají znázorňovat budoucnost. Takový kalendář tu ještě nebyl, a to tu bylo už opravdu asi skoro všechno," upřesnila modelka, která si focení užila.

"S Vladimírem jsem fotila už poněkolikáté. Je velký profík, ráda s ním pracuji, a navíc výtěžek kalendáře jde na charitu pro nadaci Dobrý anděl," dodala Andrea, která letos fotí několik kalendářů. "Je jich letos asi pět. Těší mě zájem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám