Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na zuboženou Ivetu Bartošovou (†48), která utekla společně se Zdeňkem Macurou (49) od svého přítele Josefa Rychtáře (65), aby se k němu přes zastávku v domě exmilence Martucciho zase vrátila, leckoho mrazí. Zvláště, když v posledních letech slýcháme o Ivetě Bartošové spíše v souvislosti s jejími problémy s alkoholem a prášky než s pěveckými úspěchy.

Pojďme tedy aspoň na chvilku zapomenout na děsivé foto Ivety ležící jako vorvaň na pláži s plavkami naruby a zavzpomínejme si na dobu, kdy jako sedmnáctiletá dívenka těsně před maturitou začínala sklízet první pěvecké úspěchy.

Iveta tehdy ve svém prvním televizním vystoupení zazpívala v pořadu Sejdeme se na Výsluní píseň To mě napadá a ihned sklidila ovace publika. Jak jí to slušelo a jaký měla nádherný hlas, se podívejte v naší ukázce.

Později se díky tomuto pořadu dala dohromady s Petrem Sepéšim, s nímž vytvořila legendární duo, které se proslavilo hitovkami Knoflíky lásky, Červenám či Medové dny. Úspěšnou spolupráci bohužel zastavila Sepéšiho předčasná tragická smrt. Doufejme, že tragický osud nečeká také na samotnou Bartošovou, která se svou závislostí na alkoholu zatím marně bojuje.

Reklama

Další články

Načítám