Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že jim to ale trvalo! Jak Super.cz už od začátku tvrdí, Zdeněk Macura (49) odvedl Ivetu Bartošovou (†48) od Josefa Rychtáře (65) nikoli násilím, ale na základě její žádosti. Policie doteď hledala počítačového technika Macuru jako podezřelého zločince, konečně ale přestala věřit tezím říčanského podnikatele a zrušila po něm pátrání. Ivetu Bartošovou, která je v cizině bez dokladů, ale stále hledá!

Z policejní databáze zmizely údaje o Macurovi, Iveta je však stále v jejím hledáčku. Není divu. Je nemocná, nebere léky, je trošku nesvéprávná a trošku bez papírů potvrzujících, že ona je vážně ona.

Super.cz dávno prokoukl, že jinak je v pořádku a zatímco o Rychtářovi jsme to nikdy s jistotou říci nemohli, u Macury nám bylo jisté, že z jeho strany zpěvačce nehrozí žádné nebezpečí. Chtěl ji zkrátka jen tak malinko spasit!

Naopak, Iveta si na návštěvě u svého bývalého přítele Domenica Martucciho užívá moře v plavkách naruby a zvesela zdraví čtenáře Super.cz na po alkoholu opuchlých fotkách. A Rychtář si v jejím pražském domě rve vlasy, že z něj Macura veřejně udělal dvanácteráka, proto jako věrný psík čeká na návrat paničky doufaje, že se nad ním smiluje. Z toho důvodu si doteď odmítá sbalit fidlátka a jít po svém způsobu zachraňovat někoho jiného.

Reklama

Další články

Načítám