Hlavní obsah
Článek

Po nedávném rozchodu nejlepšího hokejisty republiky Jaromíra Jágra (52) s Innou Puhajkovou (38) padaly sázky, kterou další známou osobnost Jarda lapí do svých osidel. A podle některých indicií už známe vítězku. Jenže je to asi trochu jinak, než všichni čekali. Nejpopulárnějšího českého sportovce všech dob prý uhnala Miss ČR 2004 Jana Doleželová (42), která přitom ani nebyla v nabídce.

O tomhle páru se už šušká pár týdnů, zatím se ale všichni báli to zveřejnit. Až protekční fracek Pavel Novotný asi získal jistotu, a tak se na svém sociálním profilu rozepsal. Dokonce chce podat na Doleželovou trestní oznámení. „Protože si myslíme, že tím, že Jardovi tvrdí, že ho miluje a přitom ho nemiluje, naplňuje skutkovou podstatu trestného činu podvodu… a nevypisujte mi tady, že nám do toho nic není, podle mě, když někdo ubližuje Jardovi a snaží se ho podvést, mojí občanskou povinností i povinností hokejového fandy je to, jít to na Lužiny na policii oznámit,“ napsal natvrdo Novotný, který má Doleželovou za zlatokopku.

Tak uvidíme, zda se jeho tušení potvrdí, či jde jen o nějakou kachnu. Zatím je jisté jen to, že Jaromír Jágr se definitivně po ukončení výluky NHL vrací do zámoří. Vezme tam s sebou i svůj nový úlovek (nebo spíš svou lovkyni)?

Reklama

Další články

Načítám