Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačce Daře Rolins (51) spadl kámen ze srdce, když jí byla díky amnestii prezidenta Václava Klause zrušena osmnáctiměsíční podmínka. Díky tomu se život zpěvačky v mnohých směrech ulehčil, ale úplně vyhráno taky nemá. Rolins totiž byla prominuta pouze jedna polovina trestu a druhá část týkající se tříletého zákazu činnosti řízení motorových vozidel bude stále platit.

„Amnestie prezidenta republiky se nevztahuje u mé klientky Dariny Rolins ve vztahu k trestu zákazu řízení motorových vozidel,“ uvedla Iveta Végsöová, právní zástupkyně zpěvačky.

Popová diva se tak bude muset v následujícím období spoléhat na služby profesionálního šoféra nebo své manažerky a nejlepší přítelkyně Evy Skallové.

Dara se ale možná přece jen za volant posadí dříve než za tři roky. Podle Végsöové má její klientka právo požádat o prominutí zbývajícího trestu po uplynutí poloviny doby, na kterou jí byl trest udělen. Rolins tak může dostat svůj řidičák zpět už příští rok v červnu.

Reklama

Další články

Načítám