Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jan Kříž se po čtrnáctidenní pauze vrací do divadla. Kříž v polovině prosince utrpěl vážné zranění. Během představení Robin Hood se uvolnila kladka, po které se v jedné scéně Kříž přesouval z balkónu na jeviště. Zpěvák se zřítil a přitom vážně zranil jednu z divaček. Ta musela být stejně jako Kříž převezena záchrankou do nemocnice.

"Spadl jsem přímo na bederní páteř a ta to díky bohu vydržela. Mám hodně pohmožděný spodek zad, hlavu a pak už jen podlitiny," řekl Super.cz krátce po zranění Kříž.

Nyní se opět vrátil na prkna Divadla Kalich do muzikálu Pomáda a zahrál si v silvestrovském představení. Hlavní roli Dannyho ale ještě nezvládá kvůli náročnějším tanečním kreacím. Proto zatím hraje jen roli Vince Fontaina.

"Rozhodl jsem se, že nejdřív zkusím roli Fontaina a uvidím, co tělo snese a nesnese. Stále mě tělo pobolívá při určitých pohybech. Při normálním chození je to docela v pohodě, ale úplně v pořádku ještě nejsem," vysvětlil Kříž, který má pád stále v paměti.

"Mám celkově cuky třeba za volantem, i když sedím jako spolujezdec. Ve výtahu mám blbý pocit, tak snad mě ta hysterie brzy přejde," upřesnil V.I.P zprávám Kříž.

Zvládne se vrátit do původní role muzikálu Robin Hood a dokázal by vystoupat znovu na kladku? "Když by skutečně došlo na to, že se do představení kladka vrátí, bál bych se hodně. Nedovedu si to představit," dodal Kříž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám