Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Složité období dospívání a hledání sebe samé půvabná dcera Michaela Jacksona Paris nezvládá. Nejenže se zhlédla ve stylech goth a emo, jehož součástí je podle mnohých i sebepoškozování, ale jejím vzorem se stali kontroverzní Marilyn Manson a především pak bývalý frontman Nirvany Kurt Cobain, který spáchal sebevraždu, když mu bylo sedmadvacet.

Když se navíc přidala puberta, pocit samoty, deprese a smutek kvůli otcově smrti, Paris začaly přepadat sebevražedné sklony, které mohly skončit tragicky. Soudě podle jejího profilu na jedné ze sociálních sítí, nejednalo se pouze o zkratkovité jednání.

Na její stránce se totiž nacházelo hned několik depresivních černobílých fotografií s tematikou podřezání žil, které Paris sdílela s ostatními. Kromě zjizvené dlaně bezvládně plující na hladině třeba nůžky zabodávající se do zápěstí. Sama se k tomuto činu odhodlala téměř před třemi týdny a málem si vzala život.

Jacksonova dcera je stále hospitalizována a podstupuje psychiatrickou léčbu. Na svou původní školu, kde prý zažívala šikanu ze strany spolužáků, se již nevrátí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám