Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisérka Ivanna Benešová už nás těžko může šokovat. Tahle extravagantní žena se velmi ráda svléká, a tak nás spíš příjemně překvapilo, že na mejdan Sámera Issy (38), který uspořádal před odletem na natáčení videoklipu Sýrie do Tuniska, přišla aspoň trochu oblečená.

Její model sice vypadal, jako by doma stáhla z garnýže záclonu a prostřihla v ní díru pro hlavu, ale aspoň si pod něj vzala spodní prádlo. Z toho určitě měly radost všechny Sámerovy fanynky, mezi nimiž se v rámci večera vybírala ta, která se zpěvákem odletí klip, který bude Benešová režírovat, natáčet.

Ivanna akci moderovala a i hříšná Karolína Krézlová (36) s odhaleným pupíkem vedle ní vypadala jako jeptiška. A fanynka Jennifer, která byla pozvána na pódium, se v její společnosti zarděla. A vydýchaným vzduchem v klubu to nebylo. Jinak byla ovšem nadšená. "Jsem Sámerova fanynka od začátku, už devět let," prozradila půvabná brunetka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám