Hlavní obsah
Článek

Tomu neuvěříte. Televize Nova si pozvala na konkurz na moderování hlavních zpráv a počasí slavného českého dýdžeje Uwu. Na tom by ještě nebylo nic tak divného, až na to, že Uwa je těžký dyslektik, dysgrafik a dysnumerik. B je pro něj stejné jako D, Š a Ž je to samé. Čtecí zařízení je pro něj nepředstavitelná věc.

"Byly to tři castingy. Jeden byl na počasí, druhý byl na Snídani s Novou a třetí na hlavní zprávy. A to jsem věděl, že je konec. Spustili čtecí zařízení a já jsem hned řekl, že to je sice hezký, ale co to je za slovíčka. Vůbec jsem to nedal. Tak jsme se domluvili, že číst nebudu a vymýšlel jsem si na kameru vlastní zprávy," řekl Super.cz Uwa na otevření motokárové haly v Horních Počernicích.

"Nedopadlo to. Což fakt chápu. Ale zase se všichni pobavili," dodal s úsměvem Uwa, který nechápal, proč si ho vlastně pozvali. "Řekli mi, že mě mají v databázi a že to chtěli zkusit. A dodali, že by bylo fajn jednou měsíčně mít něco komického. Ale proč bych měl být za blbce zrovna já, už neřekli," uzavřel se smíchem Uwa.

Reklama

Další články

Načítám