Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I slavní a bohatí se zhlédli v malůvkách na tělo a převážně z mladší generace jsou netetovaní jedinci spíš výjimkou. Zahanbit se nechtěla nechat ani šestice v poměru tři na tři, co se pohlaví týče. Podívejte se s námi na šestici celebrit, které si svou kérku měli nechat spíš vymluvit...

Dámy mají přednost, a tak se zaměřme nejdřív na ně. Asi nejvíc nové umělecké přírůstky na svém těle prezentuje Rihanna, která loni překvapila výrazným tetováním egyptské bohyně Isis pod prsy. Obrázek s širokými křídly jí má připomínat zesnulou babičku Dolly.

O dost drsnější je pak rovněž okřídlený obrázek, tentokrát ale není ve středu bohyně, nýbrž lebka. Umístění je také kontroverzní - přes celý podbřišek až k bokům a intimním oblastem. A kdo že si tento ‚umělecký skvost‘ nechal vytvořit? Svalnatá modelka Jodie Marsh.

Tetovat se nechala také Cheryl Cole. Tento miláček Britů má nejspíš v oblibě růže. Cheryl ale nezvolila něžný drobný kvítek, nýbrž barevný obraz přes půlku zad.

Ze slavných mužů by v množství tetování nejspíš vedl fotbalista David Beckham, jeho malůvky jsou většinou spojené s jeho dětmi, a mají tak svůj smysl. To tetování devatenáctiletého člena skupiny One Direction Harryho Stylese se zdá být vskutku dílem mladické nerozvážnosti. Jeho motýl v oblasti žaludku nebo srdce na pravé paži postrádají jakýkoli vkus a originalitu.

O moc lépe na tom ale nejsou ani rapper Chris Brown, který má kompletně potetované paže, krk i hrudník, nebo herec Danny Trejo, který se svou vnadnou kráskou v klobouku také moc parády nenadělá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám