Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České teenagerky mohou mít nový idol. Zvláště ty, které milují ságu Twilight a představitele hlavního hrdiny Roberta Pattinsona. Syn známého herce Karla Heřmánka (76) Karel Junior, který je také herec, je podle některých hollywoodské star nápadně podobný. Co vy na to?

Zvláště prý na snímcích, na nichž pózuje se svojí přítelkyní, půvabnou zrzavou herečkou Nikol Kouklovou. "Fotili jsme s fotografkou Angelinou Nga Le přezdívanou také Mrs. Blackbeauty jen tak, pro naše soukromé účely, ale všichni nám říkali, že vypadáme jako z Twilightu, tak to necháme na posouzení čtenářů," svěřila Super.cz Nikol, která nám fotografie poskytla.

Nikol s Karlem už jsou spolu přes dva roky. Nejen, že spolu chodí, ale také hrají v jedné divadelní hře s názvem Norway. Today. "Teď navíc oba natáčíme film Lovci a oběti. Před kamerou se ale nepotkáme. Naše postavy jsou v různých dějových linkách," prozradila ještě Nikol. Karla samotného můžete vidět například v komedii Indická banka, která se hraje v divadle jeho otce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám