Hlavní obsah
Článek

Bývalá rosnička Petra Eliáš Voláková umí s manželem Patrikem Eliášem svoji roztomilou, dvouapůlletou dceru Sophii Gabriellu pořádně rozmazlovat. Holčičce kupují luxusní drahé značkové oblečky. A co víc, Sophie má dokonce i holínky za deset tisíc korun.

Jen na pár dnů se česká hvězda NHL s manželkou Petrou a dcerou zastavila doma. Během návštěvy Prahy vyrazila celá rodinka na charitativní akci UNICEF. A malá Sophia se předvedla v gumákách Gucci, které stojí bezmála deset tisíc korun.

Dlouho je holčička neužije, už za pár dní míří za teplem. „Malá má ráda sluníčko a moře stejně jako my, takže nás ještě čeká pár návštěv a pak vyrazíme buď do Turecka, nebo do Spojených arabských emirátů. Uvidíme,“ prozradil nám Eliáš.

Manželé Eliášovi podpořili v rámci Unicef akci, jejíž cílem je, aby ve světě zbytečně neumíraly děti z důvodů, kterým lze jednoduše předcházet očkováním nebo běžným lékem. „Já mám v tomhle směru jasno. Život není jen hokej, i když je mou prací i koníčkem. Je i řada stejně nebo více důležitých věcí. To, že se v této kampani podařilo za pět let snížit dětskou úmrtnost z 24 000 denně na 19 000, je velký úspěch, ovšem chceme, aby ta křivka klesala až k nule," říká Patrik.

"Byli jsme před několika lety v Belize a viděli strádající a hladovějící děti. A byl to strašně smutný pohled. Nikdy nezapomenu na těch pár chvilek, které jsme tam s nimi prožili. Proto jsme se do této kampaně aktivně zapojili,“ dodal Patrik Eliáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám