Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadský zpěvák a idol náctiletých dívek Justin Bieber (17) zřejmě bere svůj vztah se Selenou Gomez (18) opravdu vážně. Vydali se spolu už i na společnou dovolenou na Havaj. Paparazzi  tam nachytali slavnou mladou dvojici ve chvíli, kdy měla namířeno na pláž. Oběma byl přitom neustále v patách jeden vlezlý fotograf. Selena má k ženskému tělu poměrně blízko. Justinovo tělo je stále ještě poněkud chlapecky pohublé.

Ačkoli by se na Justinově postavě našlo pár svalů, vytížený zpěvák zřejmě nemá čas na to, aby pořádně jedl a posiloval. Jeho rachitická ramínka jsou zhruba stejně široká jako ramínka drobné Seleny. Kanaďan má však ještě dost času, aby trochu zmužněl.

Dvojice, která svůj vztah veřejně přiznala teprve nedávno, byla jinak pěkně sladěná. Americká zpěvačka a herečka Selena Gomez oblékla růžové bikiny bez ramínek a bílé džínové šortky. Justin bílé trenkové plavky s černými, růžovými a zelenými vzory. Ty doplnil slunečními brýlemi s bílými obroučkami. Mladý Kanaďan však také ukázal nové tetování, které má na levém boku v oblasti žeber.

Reklama

Další články

Načítám