Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Matt Damon je hrdý na svůj obnažený zadek. Tedy že ho ukázal před kamerou při natáčení filmu Pod svícnem. V něm devětačtyřicetiletá hollywoodská hvězda hraje milence pianisty Liberaceho, jehož ztvárnil Michael Douglas. A režisér Steven Soderbergh zobrazuje ve snímku nejen líbání mezi oběma muži, ale herci museli zvládnout i otevřené erotické scény.

„Vysvětlil jsem Stevenovi na parkovišti ve West Hollywood, jak mám opálený rozkrok a zadek, aby mi některé ty kostýmy seděly, musely být upraveny tak, aby nevyčnívala bílá kůže. Steven seděl a poslouchal a já jsem řekl: ‚Bylo by fakt super, asi je to nejstrašnější věc, jakou jsi kdy viděl, ale kdybych na konci jednoho záběru shodil župan a skočil do postele a ty bys viděl tu hranici mého opálení. A Steven se na mě dlouho díval a řekl: ‚Ach, už vím, jak nastavit kameru.‘ Takže jsem na tu scénu hrdý, protože je to tam. A moje pozadí je obrovské v záběru, ale je to mimo zaostření, protože zaostření je do dálky na Michaela,“ prohlásil Damon.

S nahotou při natáčení prý neměl nejmenší problém. Ani s tím, že musí do postele s nahým Douglasem. Ale pohled na jeho nahé intimní partie se prý zaryje do paměti a už nejde vymazat.

„Opravdu jsem varoval každého člena ve štábu. Není to něco, co lze přehlédnout. Takže se klidně podívejte, ale nevymažete to z hlavy, takže vás varuju. Zaryje se vám to do paměti, pokud se budete chtít podívat,“ dodal Matt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám