Hlavní obsah
Článek

Zpěvák s nejlépe vypracovanou postavou českého šoubyznysu Braňo Polák už odhalil dost ze svého těla. Ještě nikdy se ale neukázal před objektivem fotoaparátu tak, jak ho příroda stvořila. Fotografovi Michalu Skramuskému se ale Braňa podařilo svléknout úplně do naha a dokonce se zpěvák a herec kvůli focení vyšvihnul do sedla. Ke kontaktu tělo na tělo bohužel nedošlo, neboť se jednalo o houpacího dřevěného koně.

„Pro netradiční focení ve stylu Marie Antoinetty jsem si vybral Braňa a to kvůli jeho postavě," vysvětlil Skramuský volbu svého objektu a jedním dechem dodal: „Braňo znal mou tvorbu, takže neváhal ani chvilku a do projektu šel."

A jak na focení v Adamově rouše vzpomíná sám Polák? „Michal je obrovský profík a dělalo se s ním úžasně. Já s nahotou nemám problém, takže fotit s Michalem pro mě byla satisfakce a navíc ta fotka byla k dobročinným účelům," říká Braňo.

Jednalo se prý ale o vůbec poslední příležitost, kdy herec odhaloval svou postavu. „Tohle byla poslední věc tohoto ražení, to jsem slíbil i svojí mamince," uvádí Braňo, který pomalu opouští šoubyznys a pokouší se prosadit v oblasti osobního koučingu. Vážně ti to máme věřit, Braňo?

Reklama

Další články

Načítám