Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když musí Ewa Farna (30) občas čelit připomínkám, že by mohla pár kil shodit, ona je se svou postavou spokojená. A nutno dodat, že své tvary umí nosit. Přesto jsou pro ni některé šaty, ať už vzorem nebo střihem, vhodnější než jiné. Ty, které na sobě měla včera během devátého finálového kola SuperStar, jež bylo posledním pro Martina Šafaříka, byly opravdu hodně mimo.

Šaty byly upnuté, a navíc z materiálu, pod nímž jsou vidět všechny nedostatky postavy. Korunu tomu dodal vzor, jenž Ewě zbytečně přidával kila navíc. Za tuhle volbu by měl být stylista, který za výběrem stojí, vytahán za ucho.

Snímků, jež tenhle módní přešlap dokumentují, je opravdu dost. Fotografové totiž vědí, že právě Ewa je tím nejlepším, na co v SuperStar zaměřit své objektivy, takže ji fotí na každém kroku. Bohužel i v ne právě lichotivých momentech, třeba ve chvíli, kdy se předklání z pódia k fanouškům a už tak dost krátké šatičky se hrnou nebezpečně nahoru...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám