Hlavní obsah
Článek

Z bláta do louže! Herec Jiří Pomeje (†54) se sice po letech dohodl se správkyní konkursní podstaty, že ukončí jeho konkurs, přesto se ale asi nikdy dluhů, které si nadělal kvůli filmu Andělská tvář, nezbaví. Jak totiž zaznělo nedávno u soudu, u něhož nepravomocně dostal za poškozování věřitele dvouletou podmínku, brousí si na něj zuby exekutoři.

„Někteří věřitelé již nechtějí čekat na to, co na ně z konkursu zbyde a čekají na jeho ukončení. Pak budou své pohledávky vymáhat exekucemi,“ zaznělo při soudním jednání. A Pomeje to potvrzuje.

„Nechápu je, ale co se dá dělat. Už vím, jak se mám chovat. Když jsem bydlel u Bartošové, musela mít na všechno účtenky se svým jménem, aby případní exekutoři věděli, že vše patří jí, a nesebrali jí to. I s Andreou to takhle uděláme. Musíme podepsat předmanželskou smlouvu, aby bylo jasné, že za moje dluhy není spoluzodpovědná a budu mít doma krabici, v níž budou moje věci nezbytné k životu, třeba kartáček na zuby. Aspoň exekutorům usnadním hledání mého majetku,“ krčí rameny Pomeje. Ten si bude krásnou Andreu Šťastnou brát již prvního června.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám