Hlavní obsah
Článek

Svůdná dračice s dokonalým tělem Tereza Šauerová, která už brzy okouzlí všechny muže jako nová Playmate, se rozhodně nestydí. Poté, co jsme vám ukázali její sexy fotky ve žhavém prádélku, se nyní můžete pokochat mnohem odvážnějšími snímky. Tereza se nám jako správná Playmate pochlubila neodolatelnými fotkami nahoře bez. Její božská ňadra obdivujte v naší fotogalerii.

Atraktivní fitness trenérka ozdobí březnovou obálku Playboye a fanoušci spoře oděných slečen se mají určitě na co těšit. O své nádherné tělo kráska pečuje pravidelným sportováním.

„Nemám bohužel ten dar, že můžu jíst cokoli a kdykoli a zůstane to bez následků. Takže musím sportovat. Výhodou je, že sport mě baví a sportem se chci živit. Když nejsem ve fitku, jezdím na bruslích, běhám, vybíhám schody a v zimě jezdím na snowboardu,“ prozradila Super.cz kráska, která působí jako osobní trenérka a výživový poradce na volné noze.

„Moc ráda bych ale pracovala v nějakém významném fitku. A myslím, že by pro takové fitko nebylo špatné, kdyby mělo ve svých řadách úřadující Playmate,“ míní.

Kdo by se chtěl s půvabnou kráskou seznámit, má smůlu, protože je šťastně zadaná. „Ideální typ muže je ten, kterého právě mám,“ mlžila tajemně. „Po předešlých zkušenostech oceňuji, když jedná férově a je prostě normální. Nesnáším aroganci, hloupost, ješitnost a nadutost,“ vzkázala všem mužům Tereza, jež má prý nejlepší břišáky ze všech Playmate na světě. Zda má pravdu, se ostatně můžete přesvědčit sami.

Reklama

Další články

Načítám