Hlavní obsah
Článek

Herec Jiří Krampol (85) je sice dědečkem teprve od sobotní devatenácté hodiny, ale online deník Super.cz již získal exkluzivní fotky jeho prvorozeného vnoučete! "Lujza je opravdu rozkošná, jsem z ní úplně paf," rozplývá se Krampol. Rodiče pojmenovali holčičku jménem německého původu, které pochází z francouzského Ludvíka, slavného bojovníka. "Když ale bude zlobit, budeme jí říkat Emulze," prozradil nám Krampolův syn a otec holčičky Petr (31).

"Dlouho jsme se nemohli rozhodnout mezi Lujzou a Emou, nakonec zvítězila první varianta. Ale druhé jméno bude mít právě Ema, kdyby se jí Lujza nelíbila. A přesmyčkou nám z toho vznikla přezdívka Emulze pro chvíle, kdyby zlobila," směje se Petr Krampol.

Pyšný otec se bojí toho, že mu jméno Lujza zatrhne matrika coby neobvyklé. "Naštěstí díky tátovi míváme na úřadech často protekci, tak snad to bude stejně i tentokrát," věří mladík, který není Krampolovým vlastním synem. Herec a bavič ho adoptoval v jeho osmnácti a pět let poté, co si vzal za manželku jeho matku Hanu Krampolovou (†59).

Dceru Petr pořádně zapil "Není mi úplně nejlíp, ale určitě jsem to měl lehčí než moje holky," řekl na závěr. O narození první Krampolovy vnučky informoval Super.cz jako první jen pár desítek minut poté, co přišla na svět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám