Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně. Jedna z nejkrásnějších Češek Petra Němcová (44) přiletí na konci května do české metropole. Nádherná Petra, které k nohám klekli světové hvězdy jako Sean Penn nebo James Blunt, přiletí slavnostně otevřít módní událost sezóny. Do Prahy přiletí 30. května a zdrží se dva dny.

Němcová je nejen tváří, ale hlavně koproducentkou akce. V Čechách začíná také podnikat. "Petra přiletí specielně, aby odstartovala historicky první Prague Fashion Night v hotelu Intercontinental. Petra není tváří akce, ale je hlavně koproducentka, organizátorka společně se mnou a Karolínou Bosákovou," řekla Super.cz třetí z organizátorek Barbora Bergová.

I vy máte šanci potkat Petru v ulicích Prahy. "Mezi 17. a 22. hodinou se bude pohybovat mezi butiky v Pařížské ulici a okolí. Následně ji čekají schůzky s klienty a vyřizování ohledně blížícího se Prague Fashion Weeku, který také spoluorganizuje," dodala Bergová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám