Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Švandová (76)je nadšena ze své vnučky. Od ledna, kdy se narodila, se už kvůli ní dvakrát vypravila do Anglie, odkud pochází manželka jejího syna Huberta. Klidné cestování však už skončilo. "Syn se snachou odjeli do Islamabádu v Pakistánu a vnučku vzali sebou. Mám o ně o všechny hrozný strach," přiznala Super.cz Švandová, na níž babičkovský věk rozhodně není znát.

"Můj syn má práci, která není normální. Pracuje jako humanitární pracovník, obdivuju ho, ale jsou to strašné nervy," řekla Švandová. Stejnou profesi má i její snacha. "Skoro až do konce těhotenství pracovala v Ugandě. Jela jsem tam, musela jsme absolvovat spoustu nepříjemných očkování, ale chtěla jsem ji podpořit," vyprávěla.

Teď ji čeká další cesta stejným směrem. "Moje úžasná vnučka, která je celá já, je prostě tam. Můj syn říká, že máme zkreslené představy, že je v Islamabádu všechno v pořádku. Ale stát se může cokoli, že?," je zoufalá Švandová. "Budu se muset hodně obrnit, než tam odletím. Ale když je chci všechny vidět, nic jiného mi nezbude," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám