Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) má buď neuvěřitelnou smůlu na kuriózní úrazy v nevhodnou dobu, nebo šikovné známé doktory, kteří ji omluví vždy, když se jí nechce před spravedlnost! Jinak se vysvětlení její neúčasti při úterním trestním líčení proti jejímu pečovateli Josefu Rychtářovi snad ani nedá pochopit. Jak se přítel pěnice, který k soudu nedorazil bez jediného slova omluvy, novinářům svěřil, na vině je Ivetin „zlopes“ Gejša, který ji ohrozil na životě!

Nastrčený terorista? Fenka Gejša je prý příčinou toho, proč má Iveta zase nové „bebí“. Třeba šlo o omyl, třeba chtěl Bartošové někdo záměrně ublížit, kdo ví.

„Iveta se o víkendu projížděla na kole se psem. Pes, kterého měla při jízdě na vodítku, ji strhl z kola. Iveta si zlomila krček u klíční kosti a prodělala středně těžký otřes mozku," řekl webu Prásk Rychtář.

I když první zprávy říkaly, že Bartošová leží na jednotce intenzivní péče, pokud si ji nezřídila i doma, což by při jejích častých chorobách nebylo od věci, tak už to neplatí. V pondělí ji totiž propustili ze špitálu a Rychtář si dal za úkol hodný jeho cti to, že ji bude hlídat, aby si neublížila při svých současných vážných problémech s motorikou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám