Hlavní obsah
Článek

Anglický fotbalový záložník David Beckham (48), který dnešním dnem slaví osmatřicáté narozeniny, je zaručeně nejznámějším fotbalistou světa. Je totiž proslulý i mezi dámským osazenstvem. Ženy na něj nezanevřely ani přesto, že je od roku 1997 spojován pouze s jedinou - Victorií Beckham (50). David je tak ztělesněním ideálního muže. Skvělý sportovec, milující manžel i obětavý otec. To vše dělá z Beckhama jedince oblíbeného mezi muži i ženami a hrdinu pro malé fotbalové nadšence.

Beckham, který v současnosti kope za francouzský klub Paris Saint-Germain, se za svou kariéru může chlubit angažmá ve věhlasném Manchesteru United či Realu Madrid, a přestože například nikdy nestanul na vrcholu žebříčku FIFA a nestal se nejlepším fotbalistou roku (dvakrát skončil na druhém místě), v roce 2004 platil za nejvíce vydělávajícího fotbalistu světa. Velký podíl na jeho výdělcích však měly i honoráře za reklamu.

V roce 2009 bylo společné jmění s jeho manželkou Victorií odhadnuto na 125 miliónů liber (3,78 miliardy korun). Od té doby se tato částka jistě ještě o několik desítek miliónů navýšila, a tak nejen oni, ale jistě i jejich čtyři děti nikdy nouzí trpět nebudou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám