Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Super.cz vám přináší přehled deseti celebrit, které to přehnaly s plastickými operacemi. Podívejte se, které to jsou:

Desátou pozici obsadila herečka Tori Spelling (38), která je dodnes známá spíše jako Dona ze seriálu Beverly Hills 902 10. Umístění v žebříčku si zasloužila především kvůli zpackané práci chirurgů na jejím poprsí. Ta jsou nejen nepřirozeně velká k její drobné postavě, ale především Tori tvoří mezi ňadry podivnou prohlubeň, která ve výstřihu rozhodně parádu neudělá.

Devátou příčku si právem zaslouží Janet Jackson (45). Její slavnější zesnulý bratr Michael byl v této oblasti sice větším přeborníkem, ale desítka celebrit je sestavena pouze z dosud žijících známých osobností. Janet se však po úpravě nosu a lícních kostí svému bratrovi začíná čím dál více podobat.

Jedna z prvních topmodelek světa Američanka Janice Dickenson (56) si dodnes udržuje velice štíhlou postavu. O to víc však musí řešit přibývající vrásky ve tváři. Řada plastických operací, mezi které patří úprava očních víček, face-lifting či zvětšení rtů, vytvořily z bývalé krásky spíš kreaturu, která se nesmířila se stárnutím. Obsadila tak osmou pozici.

Americký herec Mickey Rourke (58), známý z filmů Devět a půl týdne či Smyslná orchidej, se také chtěl s pomocí plastických chirurgů vzepřít času. Jenže jejich práce rozhodně nedopadla pro Mickeyho nijak lichotivě. Podivně vyhlazený obličej bez mimiky vypadá spíše jako tvář nepovedené figuríny.

Šestatřicetiletá americká rapperka Lil Kim, která svůj plastikami „vylepšený“ obličej ještě s oblibou zmaluje jako šaška, si z nepřirozené tváře udělala částečně byznys. Pokud je se sebou sama spokojená, proč ne, ale z přirozené krásy jí toho již bohužel moc nezbylo.

Americká bavička a herečka Joan Rivers se ve svých sedmasedmdesáti letech může pyšnit perfektní postavou. S obličejem je to už horší. Na její tváři je již několikrát přešíváno téměř všechno. Patrné je to na první pohled.

Královnou plastických operací mezi celebritami je jistě zpěvačka Cher (65). Přesto se v žebříčku usadila těsně pod stupínky vítězů na čtvrtém místě. Vypadat po celá desetiletí téměř stejně musí být oříšek. Ona sama by možná již nespočítala, kolik zákroků má vlastně za sebou. Cher podstoupila dokonce i takové „perličky“ jako odoperování žeber, aby měla štíhlejší pas.

Třetí příčku si vysloužila módní návrhářka Donatella Versace (56). Blonďatá sestra tragicky zesnulého Gianni Versace má za sebou tolik face-liftingů, že má pusu téměř od ucha k uchu. Aby její ústa nebyla pouze široká, ale i pořádně plná, pravidelně je vyplňuje botoxem.

U nás nepříliš známý britský zpěvák a zakladatel skupiny Dead or Alive Pete Burns (51) si právem zaslouží příčku druhou. Jeho děsivý vzhled se nedá popsat jinak než jako jedna velká katastrofa, která nepotřebuje dalšího komentáře.

Na samý vrchol tohoto nepříliš lichotivého žebříčku se však s přehledem dostala „kočičí žena“ Jocelyn Wildenstein (64). Vypadat jako šelma chtěla pro svého majetného manžela. Proto začala podstupovat jednu plastiku za druhou. Dohromady za ně utratila v přepočtu téměř 60 milionů korun. Na zákrocích se postupně stala závislou. Kýžené nadšení ze strany manžela se však nekonalo. Brzy ji stejně opustil.

Reklama

Další články

Načítám