Hlavní obsah
Článek

Jaro je tady a s ním i grilování, oblíbený to sport všech jedlíků a gurmánů. Grilovací sezónu tuto sobotu na nádvoří Slovanského domu ve velkém zahajovala Gábina Partyšová (45) společně se Zdeňkem Pohlreichem (67). Ten na akci společně s vítězi soutěže jednoho pražského rádia griloval speciality a prozradil všem přítomným i náhodně kolemjdoucím nejeden kuchařský fígl.

Mnohé se přiučila i Gábina, která má s grilováním jednu zásadní zkušenost. „Jednou jsme dělali u nás na zahradě velkou grilovací párty. Já jako hostitelka jsem si hrdinsky myslela, že to vše hravě zastanu sama. Celé odpoledne jsem se nehnula od grilu a ještě druhý den jsem měla ruku v křeči od grilovacích kleští. Pro příště už jsem od megalomanských akcí raději upustila, ale speciality z grilu mám ráda. Na gril dávám všechno, maso, zeleninu i své oblíbené sýry,“ přiznala Gábina.

Ta akci moderovala zpočátku oblečená jen do upnutého tílka, které nabízelo velmi zajímavý pohled do útrob moderátorčina dekoltu. Brzy si však musela díky poněkud nevyzpytatelnému počasí odskočit pro sáčko domů. „Naštěstí to mám domů jen pár kroků,“ poznamenala závěrem Gábina.

Reklama

Další články

Načítám