Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S kanadským idolem dívčích srdcí Justinem Bieberem (30) to jde z kopce. Lepí se na něj jeden skandál za druhým a jeho image hodného chlapce dostává zabrat. Aby toho nebylo málo, během policejní kontroly autobusu, ve kterém zpěvák jezdí v rámci koncertního turné po Švédsku, byly nalezeny drogy a zbraň.

Mnohá zahraniční média nyní informují, že ke kontrole se policie uchýlila poté, co jeden ze strážníků ucítil, jak se z autobusu line ven odér marihuany. Stalo se tak ve středu večer na parkovišti u Globe Arény ve Stockholmu, kde Bieber noc předtím koncertoval.

„Kolegové ucítili silný zápas marihuany, jako kdyby ji někdo v autobusu kouřil. Provedli jsme kontrolu a uvnitř nalezli menší množství nelegálních drog. Zároveň jsme našli taser, který neměl licenci,“ uvedl policejní velitel Lars Byström. Nalezené drogy byly zaslány k rozboru, výsledky však budou známy až po několika dnech. S Bieberem bylo celkem deset lidí, komu drogy patřily se nepodařilo prokázat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám