Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdo poznal modelku Elišku Bučkovou (34), ten moc dobře ví, že je to hodná milá dívka a málokdo by o ní pronesl křivého slova. Mnozí na ní navíc oceňují, že nedávno šla s pravdou ven a kvůli varování ostatních slečen promluvila o svém boji s anorexií. Teď ale provádí věci, nad kterými zůstává rozum stát. Eliška se rozhodla najít si kromě práce v modelingu i klasickou práci. Chce být ajťačka, jenže než začala studovat, aby náročnou práci zvládla, zoufale shání módní brýle, aby vypadala chytřeji!

Tenhle její nový krok vzbuzuje lehký úsměv na rtech. Bučková nedávno fotila snímky s fotografem Robertem Novotným a nakonec se skamarádili tak, že se modelka stejně jako Robert zbláznila do počítačů a dalších technologií. Každý jiný by nakoupil učebnice a ležel by v nich od rána do večera, aby získal vědomosti, Eliška ale řeší mnohem „zásadnější“ věci. „První IT školení s Robertem za mnou. Měla bych si pořídit brýle. Nevíte, jak vypadají správné IT brýle?“ uveřejnila krásná misska na své sociální síti po prvním pracovním setkání se svým IT guru.

Myslí si snad, že stačí dobře a stylově vypadat a že vědomosti pak přijdou samy? Eliško, tudy cesta nevede, musíš se učit, se učit, se učit…

Reklama

Další články

Načítám