Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V noci na čtvrtek si ironie a osud tragicky pohrály s příliš mladým životem. Zpěvák americké metalové skupiny Suicide Silence Mitch Lucker se na Twitteru fanouškům pochlubil svou halloweenskou maskou smrtky, o několik hodin později skutečně zemřel. Podlehl zraněním, která utrpěl při srážce s vozidlem.

Teprve osmadvacetiletý mladík byl nadšencem do tetování a motorek a druhá zmiňovaná vášeň se mu také stala osudnou. Po několika hodinách, co vyvěsil na sociální síť fotografii s děsivě pomalovanou tváří, se na svém motocyklu srazil na silnici v Huntington Beach v kalifornském Orange County s osobním vozidlem. Mladík po převozu do nemocnice druhý den ráno podlehl četným zraněním.

Členové skupiny Suicide Silence vyjádřili nad ztrátou kamaráda zármutek: „Neexistuje způsob, jakým to vyjádřit. Mitch zemřel dnes ráno následkem zranění po motocyklové nehodě. Všichni jsme zdrcení a rodině vyjadřujeme upřímnou soustrast. V našich srdcích zůstane navždy.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám