Hlavní obsah
Článek

Modelka a někdejší misska Julie Zugarová (26) má největší silikonové vnady v českém šoubyznysu, o čemž samozřejmě nemáme pochyby. Nedávno ale zjistila, že její silikonové šestky jsou ve skutečnosti mnohem větší.

Díky dobře padnoucí podprsence jí v jednom butiku se spodním prádlem vykouzlili rovnou bujné devítky! "Slečna Julie k nám přišla, aby se dozvěděla, jakou má ve skutečnosti velikost podprsenky a my jsme zjistili, že má velikost 65 J," řekla Super.cz odbornice na dámské spodní prádlo Klára Doubková (Velikost J odpovídá číslu 9, I se v číslování nepoužívá, pozn. autora).

Jak to, že má najednou Julie o tolik větší prsa? Stačilo tak málo! Zmenšit obvod hrudníku a naopak zvětšit košíčky.

Zatímco dříve modelka nosila podprsenky, které na středu nedoléhaly, a prsa tak vůbec neměla oporu, protože se jí podprsenka opírala o prsa, a nikoliv naopak, dnes se rozhodla pro příjemnou změnu.

"Podprsenka nyní Julii lemuje celé ňadro, mezi ňadry dosedá na hrudní kost a plní veškeré povinnosti podprsenky, tedy hlavně PODpírá PRSA," vysvětlila Doubková. Takto skvěle padnoucí podprsenky nedávno na módní přehlídce prezentovala společně s dalšími kráskami i nejkrásnější cizinka ČR za rok 2011 Paulina Nakashole.

Reklama

Další články

Načítám