Hlavní obsah
Článek

Před asi 14 dny vyšlo najevo, že finalisté SuperStar Martin Šafařík a Tereza Mandzáková se k sobě mají víc než jen jako pěvečtí kolegové a spolubydlící ve vile. Posléze oba potvrdili, že tvoří pár. Jejich začínající vztah ale dostal pořádně na zadek minulý týden, kdy se v Bratislavě konal superstárovský večírek, z nějž Martin na hotelový pokoj odcházel se zcela jinou dívkou než s Terezou...

Zapřísáhl se ale, že se nic nestalo a vypadá to, že mu jeho milá věří, protože už zase vrkají jako hrdličky. Aby jim produkce soutěže dopřála trochu intimních chvilek, připravila jim dnes příjemné překvapení - večeři jen pro ně dva. Takže zatímco si ostatní finalisté užívali herní odpoledne, Martin a Tereza se věnovali jen sami sobě. A byla to velká romantika.

Oba se oblékli do svátečních šatů, Tereza v těch svých růžových vypadala opravdu krásně, jeden na druhého vrhali zamilované pohledy, nechyběl číšník, který je po celou dobu obsluhoval vybranými pokrmy a vínem, Martin pak Tereze zahrál na klavír... Zkrátka večer, jenž pro oba patřil k těm nejhezčím, které spolu doposud zažili.

Reklama

Další články

Načítám