Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Slavná britská zpěvačka a módní návrhářka Victoria Beckham (49) včera oslavila své 39. narozeniny. My jsme pro vás vybrali sbírku těch nejodvážnějších fotek, na nichž dnes už plochá hvězda předvedla svůj silikony napěchovaný dekolt.

Victoria Beckham, dívčím jménem Victoria Adams, se narodila v Goffs Oak v Anglii. Protože měla milující a zámožné rodiče, byla na škole terčem šikany. „Všichni do mě strkali, honili mě, vyhrožovali, že mě po škole zmlátí. Celá moje školní docházka byla příšerná, opravdu příšerná. Snažila jsem se najít přátele, ale nikam jsem nezapadala. Tak jsem se uzavřela do sebe,“ uvedla bývalá Posh Spice.

Po nějaké době se z nemilých zážitků ze studií oklepala a protože holdovala zpěvu, rozhodla se společně s ostatními členkami založit dívčí pěveckou skupinu Spice Girls, díky níž se dostala na vrchol. A nejen ten pracovní. Během jedné návštěvy zápasu Manchesteru United potkala svou životní lásku Davida Beckhama, díky kterému také rozvinula svůj podnikatelský potenciál. „Ona byla Posh Spice a David se stával jedním z největších fotbalistů Anglie. A byli tak zamilovaní a hned se chtěli vzít. Já jsem se to snažil trochu zbrzdit, ale Victoria byla neuvěřitelně odhodlaná,“ nechal se slyšet Victoriin manažer Simon Fuller.

Victoria s Davidem vytvořili ukázkový manželský pár, kterému se dostalo toho štěstí, že může vychovávat čtyři potomky - Cruze, Romea, Brooklyna a Harper. Ze zpěvačky se stala zapálená módní návrhářka, která sklízí úspěchy po celém světě a žije po boku pohledného a slavného fotbalisty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám