Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Paulová (69) má záviděníhodný genofond. Jak sama říká, nemá žádnou plastiku, a přesto vypadá v 58 letech naprosto neskutečně. Jak to dělá?  "Asi to jsou geny. Opravdu nemám žádnou plastiku, nenechala jsem se řezat ani si píchat do obličeje injekce. Bojím se jehel, tak i když mě to napadlo, zase jsem si to rychle rozmyslela," řekla Super.cz herečka.

"Mažu se pravidelně krémy, docela zdravě žiju a piju hodně vody. To je asi jediný recept," dodala Paulová, která má navíc také dokonalou postavu. V poslední době zhubla čtyři kilogramy a pyšní se postavičkou, kterou by jí mohly závidět o generaci mladší herečky.

Drasticky ale nehubne. "V určitém věku už si musí žena vybrat jestli obličej nebo zadek," směje se Paulová. "Snažím se nepřibírat, ale ani moc nehubnout. Osm let třeba mám v divadle stejný kostým a do toho se musím vejít. Takže jsem samozřejmě vyzkoušela řadu diet. Nedávno jsem trošku nabrala, tak jsem pomocí skvělé proteinové diety, které jsem se stala tváří, zase zhubla a váhu si chci držet," dodala krásná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám