Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je opravdu obrovská škoda, že se ve finále České Miss 2013 neobjevila na bedně Alena Prešnajderová (23). Jednak by si to nejkrásnější blondýna mezi deseti finalistkami zasloužila, a jednak by s touhle divokou Brňačkou bylo určitě pořádně veselo. Prešnajderová je totiž nejlepší kamarádkou hříšné Nely Slovákové z Hotelu Paradise.

„Je mi líto, že nepostoupila, ale i tak je pro mě jedinou Českou Miss,“ svěřila se nám Nela těsně po skončení galavečera. Slováková dělala vše pro to, aby její nejlepší kámoška vyhrála. „Posílala jsem esemesky o sto šest,“ říká Nela, která do esemeskového hlasování zapojila celou svou rodinu, přátele a dokonce i fanklub Hotelu Paradise.

Prešnajderová a Slováková jsou prý opravdu nejlepší kamarádky a jejich přátelství je ověřené řadou životních zkoušek. „Vystřídala jsem spoustu kamarádek a většinou mě všechny podrazily. Alča bude ale asi kamarádka napořád,“ říká Nela.

Alena se stejně jako Nela nedávno natrvalo přestěhovala z Brna do Prahy, kde studuje Vysokou školu ekonomickou. Dívky ale společné bydlení neplánují. „I já už konečně trvale bydlím v Praze. Takže Brno, nashledanou!“ vzkazuje své domovině Slováková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám