Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kromě těhotenství Kim Kardashian (43) zahraniční média stále více řeší i její současný vzhled. Poté, co byla zevrubně popsána její zaoblující se postava, přesedlalo se na obličej a vlasy. Obojí bylo přitom podrobeno přísné kritice. My však její přirozenost hodnotíme naopak pozitivně. Kim možná konečně přehodnotila priority a na těhotenství se soustředí víc než na svůj zevnějšek.

Fotografie slavné nastávající maminky sice paparazzi pořídili v nehtovém studiu v Beverly Hills, kde se Kim zrovna zkrášlovala, když si nechávala dělat manikúru i pedikúru najednou, ale před odchodem z domu evidentně hodiny před zrcadlem nestrávila.

Nejznámější hvězda reality show Keeping Up With the Kardashians si rovnou zašla i na masáž. Odpočinout si chtěla po návratu z Atlanty, kde se účastnila premiéry dramatu Tyler Perry’s Temptation, kde si sama zahrála jednu z hlavních rolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám