Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) v posledním roce dost přibrala. A nevšimli jsme si toho pouze my, ale také její polští fanoušci. Právě v Polsku si Ewu vzali do parády a ta se na cenách Anděl ukázala v nové, štíhlejší podobě.

"Zhubla jsem osm kilo," pochlubila se Super.cz zpěvačka. "Program jsem měla s jedním polským časopisem. Držela jsem tamní krabičkovou dietu," vysvětlila. "Vzhledem k tomu, že během týdne nemám koncerty, nebylo to až tak těžké, aby mi jídlo vozili tam, kde žiji," upřesnila.

Díky tomu si mohla obléknout obepnuté legíny, v nichž předvedla, že jí jdou kila skutečně dolů. "Dietu už mám za sebou. Neříkám, že bych ještě nějaké to kilo nemohla dát dolů, ale nejsem žádná modelka, ale zpěvačka. A nechci se stresovat. Vždyť se kromě studia práv chci věnovat i vzdělání. A nevěřili byste, jak jsem se těšila, až si dám konečně svoje oblíbené těstoviny," pokračovala.

Ewa držela dietu, v níž musela jíst pět menších jídel denně. Vyplatilo se a nyní je z ní zase kočka. "Cítím se skvěle a hlavně bylo fajn, že jsem nemusela o jídle vůbec přemýšlet, protože mi všechno přivezli až pod nos," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám