Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuvěřitelných padesát let každá z nich vydržela u profese, která se podle mnohých dá dělat maximálně do čtyřiceti. Sedmdesátiletá dvojčata Louise a Martine Fokkenovy se po pěti dekádách prostituce rozhodly jít na odpočinek. Je prý už čas na důchod...

Obě postarší blondýny a milovnice červené barvy byste téměř po celý jejich život našli pracovat ve světoznámé amsterodamské čtvrti červených luceren. Není divu, že za celá ta léta obšťastnily tisíce mužů. Obě shodně tvrdí, že to dohromady dělalo kolem 355 tisíc klientů. Až nyní se prý cítí být na tuto profesi příliš staré. Zákazníků ubývá, bolestí při některých polohách ale naopak přibývá, bylo zřejmé z vyprávění čtyřnásobné matky Louise a její sestry Martine, jež má děti tři.

Přestože obě ženy hodlají se sexem za peníze seknout, Martine si nejspíš jednoho zákazníka, který za ní každý týden chodí na sado-maso praktiky, ponechá. „Nemohla jsem se ho vzdát. Chodí ke mně už tak dlouho. Je to už jako pravidelná nedělní návštěva kostela,“ prozradila Martine pro deník The Sun.

Reklama

Další články

Načítám