Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdopak by v této nevýrazné ženě s čepicí na hlavě hledal známou hollywoodskou herečku, které navíc ještě nebylo ani čtyřicet? Dokáže senzačně klamat tělem, respektive nenalíčeným obličejem. A jde na to dobře, bez make-upu a s velkou černou čepicí na hlavě dokonale splynula s davem v newyorském metru, když čekala na přijíždějící soupravu. Její totožnost odhalil pouze jeden velmi pozorný spolucestující, který neváhal vytáhnout mobil a herečku zvěčnit tak, jak ji neznáme.

Pro pětatřicetiletou Maggie Gylenhaal byla herecká dráha téměř povinností, jelikož u filmu pracuje celá její rodina. Otec je režisér Stephen Gyllenhaal, matka scenáristka Naomi Foner. Mladší bratr Jake Gyllenhaal (32) patří mezi největší mužské herecké hvězdy již hezkou řádku let.

Maggie za ním ale nezaostává, již dvakrát byla nominována na Zlatý glóbus a v roce 2010 se dokonce dočkala za ztvárnění novinářky Joan Craddock v hudebním dramatu Crazy Heart nominace na Oscara za vedlejší ženský herecký výkon.

Reklama

Další články

Načítám