Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdo to ví, ale David Matásek je motorkář každým coulem. I když motorkář... Před lety na dovolené v Řecku vyzkoušel jízdu na skútru a od té doby bylo rozhodnuto.

„Když jsem s nápadem, že si pořídíme do města skútr, přišel domů, očekával jsem minimálně souboj argumentů. Ale Kačenka mě úplně odzbrojila otázkou, jakou značku mám v úmyslu si pořídit," říká divadelní a seriálový herec, u kterého nakonec zvítězila perleťová Vespa.

Nejdříve Matásek využíval jízdu na skútru k tomu, aby vyzrál nad komplikovanou dopravní situací v Praze, časem ale vyjel i mimo město. „Dnes přejíždíme Alpy a brázdíme Evropou a já to považuju za návrat ke klukovským představám o svobodě a poznávání," prozradil herec na zahájení Motosalonu na letňanském výstavišti v Praze.

Aby toho nebylo málo, tak jeho tělo zdobí celá řada tetování, o čemž se málo ví. „Asi to nebudou ty správné motivy, ale mám na rameni orla bojujícího s hadem a na zádech pterodaktyla. Pěkný kousek," přiznal se nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám