Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neslušivý, ale pohodlný outfit do letadla by se britské modelce Lily Cole ještě odpustit dal, ale co ten šílený klobouk? Slavná zrzka si jím nejspíš chtěla pomoci zakrýt svou nenalíčenou tvář na letišti v Los Angeles, kam v sobotu přiletěla z Londýna. Tímhle kouskem ale šlápla snad míli daleko. Pětadvacetiletá tvář kosmetické značky Rimmel si přitom na pokrývky hlavy evidentně potrpí, v ruce totiž nesla hned další dva klobouky.

Nadšení návrhářů a fotografů z netradičně vyhlížejícího obličeje Lily Cole mnozí nesdílí, ale modelka skutečně již několik let patří mezi vyhledávané a nejlépe placené britské módní hvězdy. Vypovídá o tom i její spolupráce s věhlasnými značkami jako Chanel, Louis Vuitton, Prada, Galliano a mnoho dalších.

Zrzavé vlasy, pihy, malá ústa a oči posazené daleko od sebe. Nic z toho obvykle nebývá znakem krásy, ale Cole se dokáže dokonale prodat, a navíc se nestydí. Na dovolených se klidně koupe a opaluje nahoře bez. Jako například letos v lednu v Karibiku.

Reklama

Další články

Načítám