Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) a muzikant Marcus Tran (38) odkládají svatbu. Marcus požádal Martinu o ruku na oslavě jejích loňskýn narozenin. Podle tradice by se tak měli vzít do roka a do dne, tedy do zítřka. "To určitě nestihneme. Nepodařilo se nám to letos v létě uskutečnit, takže až příští rok. Marcus chce velkou svatbu a v létě, bude to jeho první," prozradila Gavriely, která své 34. narozeniny oslavila ve velkém stylu.

A co dostala od Marcuse? Dokázal trumfnout loňský dar?  "Loni mi udělal velkou radost zásnubním prstenem, nebylo jedno oko suché. Není nic, čím by to trumfnul a co by vymyslel romantičtějšího. Ani to nejde," říká Martina.

"Domluvili jsme se, že si nebudeme dávat drahé dárky, protože nás stojí hodně dům. Takže jsem dostala věci do baráku," upřesnila moderátorka.

Zároveň prozradila, že i když si přejí velkou svatbu, tolik lidí jako na jejích prvních vdavkách nebude. "Na minulé svatbě bylo 2000 lidí a znala jsem jich asi pět. Dvě letadla přiletěla z Izraele. Můj muž to pojal jako byznys. Vydělali jsme na ní asi osm miliónů," směje se Martina.

U Marcuse to prý bude jednodušší. "Maminku má tady, ségru taky, tatínek přiletí z Bali a někteří příbuzní dojedou ze Slovenska. Nebude to tak velké. Já myslím, že tam bude holešovická tržnice, to bude stačit," dodala se smíchem Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám