Hlavní obsah
Článek

Mateřské mléko mu ještě málem teče po bradě, v kšeftu se ale vyzná jako ctihodný prostatik! Řeč je o čerstvě odhaleném novém milenci moderátorky Lucie Borhyové (46) Michalu Hrdličkovi. Vlastní podíly v několika firmách, má stavební parcely, bourák za těžké prachy a plat na Nově za moderování sportu asi jen jako příjemné kapesné!

Kdyby se náhodou Lucii přestalo dařit, nemusí se bát, že by ji její zajíček neuživil. Zatímco předchozí partner, s kterým má syna, měl v Řecku cestovku, Hrdlička promyšleně roztahuje svá podnikatelská osidla na více frontách. Jak se podařilo zjistit, má bohaté rodiče, sám se ale také mohutně podnikatelsky angažuje.

„Věnuje se nejen pohostinství, ale například má podíl i v agentuře, která pořádá na klíč společenské akce včetně jejich moderování. Může se tak v budoucnu klidně stát, že své nové milence bude dohazovat lukrativní kšefty,“ uvedl Blesk. Navíc se věnuje pronájmu nemovitostí a službám. Kromě bytu v Jesenici u Prahy a stavebních parcel v Osnici má koloušek také byt v centru Prahy a Mercedes za dva milióny. Kdyby byla Lucie zlatokopka, a z toho ji rozhodně nikdo neobviňuje, narazila by očividně na zlatou žílu!

Reklama

Další články

Načítám