Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Ve středu oslavila své půlkulatiny milovaná, nenáviděná, opěvovaná i zavrhovaná zpěvačka Rihanna (36). Půvabná žena, které byl do vínku dán nejen jedinečný hlas, ale i nezdolné charisma a výjimečná osobnost, se kromě svých písní, sexy těla a bouřlivého vztahu s hudebníkem Chrisem Brownem proslavila rovněž díky nezměrnému počtu fotografií, ať už soukromých, nebo reklamních, které obletěly celý svět. My jsme pro vás připravili hrstku z těch nejlepších, na které se můžete podívat v naší fotogalerii.

Od jejího hudebního debutu v roce 2005 se RiRi proměnila ze sladké barbadoské dívky ve “zlobivou“, sexy krásku, která vládne nejen světovým hitparádám, ale celému šoubyznysu. Podařilo se jí získat šest cen Grammy a prodat 37 miliónů alb. V současné době drží rekord jako nejprodávanější digitální umělec všech dob, v roce 2012 byla magazínem Forbes jmenována číslem jedna mezi umělci, kteří se pohybují na sociálních sítích. Má přes šedesát miliónů fanoušků na Facebooku a dvacet pět miliónů na Twitteru, 2,7 miliardy zhlédnutí na YouTube a všechna tato čísla stále rostou. Výčet těchto úspěchů je jen malou částí z toho, čeho mladá zpěvačka už dokázala dosáhnout.

My Rihanně přejeme, aby byla i nadále tak úspěšná, ne-li úspěšnější než dosud, aby nás všechny těšila nejen svou krásou, ale rovněž fantastickými singly, a hlavně, aby byla sama spokojená se životem, kterého se jí dostalo. Všechno nejlepší!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám